Droog Advies
met hart en ziel
Navigation

Profielschets Richard Droog


In mijn loopbaan heb ik mij ontwikkeld als adviseur en sparringpartner van directies en management en als bedrijfsarts voor uiteenlopende klanten in midden- en kleinbedrijf, maar vooral voor grote bedrijven. Beleidsontwikkeling, preventie en ondersteuning bieden bij het oplossen van complexe problematiek binnen de organisatie en in het verzuim zijn de aandachtspunten geweest.
Intensieve samenwerking binnen de Arbo-dienstverlening, maar vooral ook met management, human resources en externe partijen ervaar ik als vanzelfsprekend.
Mijn activiteiten op automatiseringsgebied hebben structuur gebracht in mijn werk en mijn inzicht in processen vergroot.

Mijn kracht is om mijn analytisch vermogen en vastberadenheid in te zetten om gemeenschappelijke doelen te helpen verwezenlijken. Bij individuele begeleiding is mijn focus gericht op productiviteits-verbetering door middel van welzijnsverbetering: gezonde mensen zijn productieve mensen. Bij organisatieadvies streef ik ernaar het lerend vermogen van organisaties te helpen vergroten. Ik doe dit vanuit betrokkenheid en onafhankelijkheid.
Gedurende mijn loopbaan zijn vertrouwen, een positieve insteek en humor steeds belangrijker geworden.

Bekijk mijn CV

Droog Advies